.

.

50pcs 100ml din plastic roz crema lotiune de sticla a crescut cu capac, 100ml sticla de plastic cu ridicata, acrilic 100ml crema de ambalare

50pcs 100ml din plastic roz crema lotiune de sticla a crescut cu capac, 100ml sticla de plastic cu ridicata, acrilic 100ml crema de ambalare

RON 431.16

În stoc
Disponibil pentru ordine


Te rog, spune-ne nevoie de culoare și capacitate.
15 ml Crema de sticla cu diametrul de 35 MM * de Înaltă 123 MM
30 ml Crema de sticla cu diametrul de 35 MM * de Înaltă 131 MM
60 ml Crema de sticla cu diametrul de 43 MM * de Înaltă 147 MM
100 ml Crema de sticla cu diametrul de 43 MM * de Înaltă 182 MM
B. Metoda De Plata :
ESCROW de Magazin Online & T/T sunt Disponibile.
C. Despre Transport :
Toate coletele vor fi expediate prin Ali Online Logistică, inclusiv DHL, UPS, TNT, EMS, FEDEX, TAXA etc., așa că am'veți alege mai economică serviciul express pentru tine, poate că nu este același lucru cu a ales Express. Am câștigat't asuma nici o responsabilitate despre diferite serviciul express! Dacă aveți orice cereri speciale, va rugam sa contactati serviciul nostru de Manager de Comerț ID : cn901648564. Am'voi încerca cele mai bune noastre de a oferi cel mai bun serviciu, și trimite numărul de urmărire cu promptitudine.
D. Culoare Toleranță :
Ne-am luat toate fotografiile de noi înșine. Și fotograful nostru a încercat cel mai bun de a păstra produsul's naturii culoare. Dar noi încă nu poate garanta 100% aceeasi. Dacă nu puteți accepta orice culoare toleranță, pls nu't cumpărare! Am câștigat't asuma nici o responsabilitate cu privire la culoarea de toleranță pentru fotografiile motiv!
E. Despre Noi :
Sunrise Cospack Limitat furnizează o varietate de ambalaje de selecție pentru îngrijirea pielii și produse cosmetice industria din 2009, inclusiv Airless, Pompa de Sticle, Plastic, borcane Cosmetice, Cosmetice Pompa de Sticle, Pulverizare Sticle, Aluminiu, sticle și Borcane, Containere pentru produse de unghii și așa mai departe, care este cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastra de ambalare. Oferim, de asemenea, personalizate de mucegai, de acoperire de culoare și decor de matase-ecran de imprimare și etichete pentru a asigura terminat ambalaje areunique și genial, și aparține numai pentru tine! Acest stoc on-line store va oferi mici experiență de cumpărare.
F. FAQ :
Q : care este produsul tău și tehnică ?
A : Noi prin turnare prin injecție și suflare turnare se specializează în producția, personalizate diverse sticle de plastic, borcane de plastic, recipient din plastic, tuburi din plastic, cosmetice borcan, container cosmetice, ambalaje cosmetice, ceața de pulverizare sticla,aluminiu, sticle și borcane cosmetice, mici fard de pleoape oală, unghii container într-o varietate de materiale, formă, culoare și mărime.
Q : care este produsul se aplică domenii ?
R : Noastre produse sunt aplicate la cosmetice, de îngrijire a pielii, părului, ulei, lichid, crema, body spa etc. cosmoprof și industriile de îngrijire personală.
Asteptam cererea ta!

Caracteristicile propunerii

Tip De Element:
Sticle Returnabile
Numărul De Model:
100ml
Cumpărătorii așa cum aleg