.

.

LMP-H210 Inlocuire Lampa pentru Proiector SONY VPL-HW45ES VPL-HW45EW VPL-HW65ES cu locuințe de 180 de zile de garanție

LMP-H210 Inlocuire Lampa pentru Proiector SONY VPL-HW45ES VPL-HW45EW VPL-HW65ES cu locuințe de 180 de zile de garanție

RON 155.88

În stoc
Disponibil pentru ordine


Avantajul nostru :
1,va garantam ca toate LUMENI compatibile sunt instalate lămpi cu ORIGINALUL ARZĂTOARE în interiorul, astfel încât acesta va fi mai bună performanță.
2,În același timp, avem 6 luni garanție pentru lămpi. Ne-am vândut o mulțime de lămpi de proiecție a noastră clents de la peste tot în lume, cu o reputație bună.
Despre reducere :
Dragă prietene, dacă ați cumpărat produsul din nou în magazinul nostru după 3 luni de la prima comanda, ai putea sa ne contactati, va vom oferi o reducere de 15%. Această reducere este doar pentru clientii vechi.
Despre Proiector lampa : Lampa model : LMP-H210
viața de lucru : aprox. 2000hrs
Folosit pentru SONY : VPL-HW45 ES VPL-HW45 EW VPL-HW65 ES. etc
Livrare : 1-2 zile lucratoare
Garantie : 180 de zile de la livrare
Tip lampa : 100% noua compatibila lampa cu locuințe
Menține durata de viață a lămpii de :
1. Comutare de alimentare pentru atentie.
În mod normal, atunci când ne întoarcem la proiector, ar trebui să porniți în primul rând, și apoi apăsați și țineți apăsat LAMPA indicator în proiector panoul de control, până când lumina verde nu clipi. Shutdown nu se poate taia direct pe putere, dar trebuie să țineți apăsat butonul LAMPĂ indicator până când lumina verde nu are flash, proiector, ventilator de răcire se oprește rotirea, și în cele din urmă tăiat curentul. Deci, dreptul de a comuta proiector de alimentare cu energie pe durata de viață a lămpii și proiectorul intern părți din viața unui mare impact.
2. Comutare interval ar trebui să fie în jur de 5 minute.
Pentru proiector de alimentare folosind un proporțională pulse width modulation metoda de alimentare buck și regulator de tensiune, echilibru de putere de procesare, și în relațiile cu aceste link-uri, proiector de alimentare folosind comutatorul de alimentare și transformator va lucra în cea mai mare frecvență, comutare comutare frecventă proces natural va apărea o pierdere considerabilă a comutatorului, aceste pierderi vor fi transferate în căldură emisă, astfel încât temperatura din interiorul proiectorului, plus becul în sine emise de Căldură s-au adunat în proiector în spațiu mic, acesta va fi ușor de a face becul explozie fenomen. În plus, frecventa de comutare de alimentare, dar, de asemenea, pe lampa de proiecție pentru a produce un impact mare pe curent, lampa de proiecție va fi foarte ușor de a deteriora. În scopul de a evita deteriorarea acestor becuri, am să încercați să nu pentru a comuta proiector frecvent, dar, de asemenea, amintiți-vă că după oprirea proiectorului dacă doriți să reporniți, trebuie să așteptați pacientul timp de aproximativ 5 minute.
3. Nu funcționează pentru mai mult de patru ore de fiecare dată.
Dacă lampa proiectorului pentru o lungă perioadă de timp pentru a lucra, proiectorul intern sistem de imagistica pot să emit o mulțime de căldură, aceste căldură va duce la proiectorul din creșterea rapidă a temperaturii, deoarece proiector lampa de perete de cuarț în condiții de temperatură ridicată va produce devitrification Fenomen, care rezultă în pete albe, astfel încât o mulțime de rezistență pentru a opri pătrunderea luminii, astfel încât locale, domeniu de temperatură anormale se ridice, și, astfel, provoca extinderea în continuare a devitrified zonă, astfel încât luminozitatea declin rapid, și este de natură să conducă la bec explozie.

Caracteristicile propunerii

Nume De Brand:
LUMENI&OEM
Numărul De Model:
LMP-H210
Folosit Pentru:
Acasă, educație, afaceri, școală
livrare:
1-2 zile
Model de lampă:
LMP-H210 cu locuințe
Pentru sony:
VPL-HW45ES, VPL-HW45EW, VPL-HW65ES. etc
Garanție:
180 de zile
Cumpărătorii așa cum aleg