.

.

De Ieșire De Mare De Clor Eliminarea Duș Sistemul De Filtrare L720

De Ieșire De Mare De Clor Eliminarea Duș Sistemul De Filtrare L720

RON 198.00
RON 220.00

În stoc
Disponibil pentru ordine


Triplu Sistem de Filtrare combinație Unică de PP bumbac, fibra de carbon si nano deoxidization material creează un electro-o reacție chimică. În această reacție, clor liber este schimbat într-benigne, solubil în apă, clorură, care este apoi transportat prin inofensiv alimentare cu apă. În mod similar, unele metale grele dăunătoare, cum ar fi cupru, plumb, mercur și altele, de a reacționa la placa pe mediu de suprafață, fiind astfel eliminat în mod eficient de aprovizionare cu apă.
Cinci funcții de Miniwell L720 filtru de Duș Revoluționar CND procesul de mass-media, elimina peste 99% din reziduuri de clor Stabil îndepărtarea de performanță cu 50% durata de viață mai lungă decât alte concursuri Ușor de instalare și înlocuire Inteligent indică atunci când pentru a înlocui cartușul filtrului Menține mare de curgere a apei în timp ce menține excelente de filtrare performanta
Fiecare detaliu arată nostru să depună eforturi pentru cea mai bună calitate Integral formând tratament : în Comparație cu materiale simple piling sus, tehnologia noastră avansată upgrade-uri de performanță de mass-media de filtrare foarte mult, și crește absorbția zona de 6 ori decât înainte. Între timp, ajută pentru a evita scurgerile de apă. Inteligent sistem de indicatori : Ajutor pentru a vă reaminti atunci când pentru a înlocui filtrul cartridg Plin de fuziune, unire tehnica : Mai multe de securitate fără adeziv Eco-friendly tehnica : -Un timp de formare tehnica pentru porțelan, aspectul, eco-friendly și non placat.

Caracteristicile propunerii

Nume De Brand:
miniwell
Tip:
Patru piese Set
Numărul De Model:
L720-H-10
Caracteristică:
Eco-Friendly
Material:
ABS
Cumpărătorii așa cum aleg