.

.

Din Oțel de mare Viteză Direct Coadă 5mm 6-Flaut Alezor de Mână 3.3 Lungime

Din Oțel de mare Viteză Direct Coadă 5mm 6-Flaut Alezor de Mână 3.3 Lungime

RON 5.00

În stoc
Disponibil pentru ordine

Nume Produs : Alezor De Mână;Flaut Număr : 6
Flaut Lungime : 45 mm / 1.77";Flaut Diametru : 5 mm / 1/5"
Piața de Montare Dimensiune : 4 x 4 mm / 0.16" x 0.16" (L*W);Lungime Totala : 85 mm / 3.3"
Material : HSS;Culoare : Argintiu Ton, Maro Inchis
Greutate : 11g;Pachetul : 1 x Alezor de Mână Structurale Alezoare folosite în navă și podul clădirii și fabricarea cazanului în cazul în care plăci de oțel și forme au lovit sau găuri care sunt subdimensionate și dur.
Folosit, de asemenea, să ream găuri în ansambluri pentru a obține o aliniere corectă și dimensiunea pentru acceptarea nituri, șuruburi etc.
950, Digital SLR K-7,K20 D,k200d au,K2000,DS,DS2,Nikon Coolpix S4000.
Cald Observa
1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este la fel ca cele prezentate în imagini, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!
2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc!
Plata
1. Cel mai bun mod este plata online direct.
2. Plata integrală se face în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
De retur si garantie
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Bărbați și defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
Feedback-ul
1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. multumesc pentru intelegere.

Caracteristicile propunerii

Nume De Brand:
JAKEMY
Tip:
Alezor De Mână
Material:
HSS
Numărul De Model:
SZ-CLOS-I009443
Cumpărătorii așa cum aleg