.

.

250x500x0.3mm Fibra de Carbon Placa Panel Foaie de 3K Simplu Țese High Glossy

250x500x0.3mm Fibra de Carbon Placa Panel Foaie de 3K Simplu Țese High Glossy

RON 71.40

În stoc
Disponibil pentru ordine

250x500x0.3mm Fibra de Carbon Placa Panel Foaie de 3 K Simplu Țese Mare Lucios caietul de sarcini
100% fibra de carbon 3 K legătură pânză,cu o suprafata mata Dimensiuni : aprox 250x500x0.3mm vă rugăm să permiteți-2-8 mm toleranță Daca ai nevoie de alte dimensiuni , grosime ,vă rugăm să găsiți în magazinul nostru sau e-mail-ne.
Livrare Detaliu :
1.Vă rugăm să confirmați adresa cu atenție odată ce ați face-lea ordin.Va vom trimite produsele la tine
odată ce plata este primită
2.Elementul este trimis din china post airmail.Ajunge la cele mai multe dintre țările 15-30 de zile lucrătoare
3.Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit un produs în 45 de zile , și să ne dea 3 zile pentru verificarea nelivrate pachet si motivul ,daca e problema noastra, va vom returna banii.
4.Nu am putut să livreze țări Africane, cu excepția Sud-African de avion .Deci, dacă Africane client vrea să cumpere aceste produse,vă rugăm să ne contactați, despre problemă de transport in avans.
Contactați-NE :
Oferim 24 de ore de servicii pentru clienți în timpul săptămânii, precum și ore în zilele de sâmbătă (cu excepția sărbătorilor majore). Noi credem în respectarea termenelor de client service,și-ar dori să facă totul pentru a satisface clienții noștri. Dacă aveți orice probleme,comentarii sau sugestii, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentant. ADAUGA : Changan Town, Dong Guan City, Provincia Guang Dong, China de Telefon : 0086-769-85077880 0086-769-85077029
Feedback-ul :
1. Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extremetly important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback bun de la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii
2. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le aveți ,și va face tot posibilul pentru a rezolva problemele.
3.E-mail-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, disputa de pe site-ul.Ne va ajuta pentru a rezolva problema.

Caracteristicile propunerii

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Material:
Material Compozit
Nume De Brand:
FLIGHT-MODEL.COM
RC Piese si Acc:
Principalele Axe
Numărul De Model:
250x500x0.3mm
Upgrade Componente/Accesorii:
placa de fibra de carbon
Cumpărătorii așa cum aleg