.

.

Dual 2 USB Dock de Încărcare Încărcător Suport cu Cablu USB pentru Xbox One Controller

Dual 2 USB Dock de Încărcare Încărcător Suport cu Cablu USB pentru Xbox One Controller

RON 35.80

În stoc
Disponibil pentru ordine

Promoții
Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru, vă rugăm să selectați limba, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați! Bine ati venit la comanda în vrac, de calitate este garantată, preț are avantaje!
Produse Legate De Fotografie De Produs
Dual 2 USB Dock de Încărcare Încărcător Suport cu Cablu USB pentru Xbox One Controller
Descriere Produs
100% brand nou de Înaltă calitate de Intrare : DC 5 V/1000 MA Iesire DC5 V/500-1000 MA timp de Încărcare : 2-4h Desgined pentru Xbox One Controller Cu un dock de încărcare, utilizatorii vor putea pentru a încărca până la două pentru Xbox One controlorii de la o dată fără a fi nevoie pentru a le conecta la Xbox Un sistem de încărcare Completă a două controlere simultan în mai puțin de 4 ore Distincte dual de culoare lumina LED indicator care arată starea de încărcare Ideal loc de odihnă pentru controlere atunci când nu joci produs terț Notă : comanda în vrac se pot trimite prin DHL pentru gratuit
Ambalaj Conținut
1buc x Dock de Încărcare Plată
Ali Express acceptă Visa, Master Card, Maestro Card de Debit, Western Union, și transfer, prin intermediul băncilor. Pentru a afla mai multe despre metodele de plată pe Ali Express, vă rugăm să consultați "Centrul de Ajutor"
Transport
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Putem livra la comanda adresa de livrare NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plăti. Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.

Caracteristicile propunerii

Compatibil Marca/Model:
Microsoft
Nume De Brand:
xunbeifang
MicroSoft Model:
Xbox One
Numărul De Model:
GMI05300
Se aplică:
pentru XBox One
MicroSoft Model:
Xbox One
Cumpărătorii așa cum aleg