.

.

oboi Sunet Frumos C-cheie rosewood Corpul 3 Octave stânga F Rezonanță Profesie #G

oboi Sunet Frumos C-cheie rosewood Corpul 3 Octave stânga F Rezonanță Profesie G

RON 2580.00
RON 2716.00

În stoc
Disponibil pentru ordine

Bun venit pentru a Vizualiza elementul Meu. Eu vă va oferi cel mai bun produs pentru tine. Eu fac instrumente muzicale pentru mai mulți ani. Voi da tot ce am, clientul cel mai mic preț și cea mai bună calitate. Veți obține transport rapid și de răspuns rapid. Toate articolele vor fi verificate cu atenție și test pentru tine. Asigurați-vă că veți obține elementul în mai bune condiții. Pot să garantez că vă va place punctul meu foarte mult. Descriere produs * Concert pentru oboi muzicieni profesioniști * C-cheie *Rezistent placat cu argint chei,Materiale de Înaltă Calitate *tehnologie avansată și foarte stricte de testare de Înaltă calitate rosewood corpului *full oboi-plin conservator, stângaci F-cheie. * Incarcatori-F rezonanță cheie , Tril Chei *sunet Real, oboi, doar pentru jucător profesionist ! *Veți fi într-adevăr ng pentru sunet, construcție și tehnologie. Articole gratuite Pentru Tine : lumina Și durabil de pluș-căptușite nailon acoperit caz greu. Calitatea De Blocare Cârpă Moale În Interior.
Apreciem plată rapidă și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm cu instrumentul muzical are nevoie în viitor.
Metoda de plata : accept următoarele forme de plată prin sistemul nostru securizat :
■ Pay Pal : (Visa, Master, American Express, Discover, de Debit, și transfer bancar)
■ Credit / West Union : card de Credit / West Union : vă Rugăm să ne Contactați dacă vă place în acest fel să plătească. Vă recomandăm prin paypal.
■ Verificare : După ce a câștigat un element într-o licitație sau o "Cumpara Acum" de cumpărare, faceți clic pe Verificare Acum buton pentru a trece imediat la checkout și procesul de plată. Veți fi direcționat către terțe părți, verificare sistem.
Schimbul de Rambursare :
Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., puteți returna cele mai multe elemente în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare de elementul prețul (taxele de transport nu sunt rambursabile). Returnat trebuie să fie în ambalajul original și în stare care nu prezintă semne de uzură sau abuz; în caz contrar, revenirea va fi refuzat sau 20% taxă vor fi evaluate. Vă recomandăm să utilizați un purtător de încredere , asigura coletul, atunci când se întoarce elementul. Yinfente Magazin de Muzică nu este responsabil pentru livrarea de daune pentru a se întoarce.
Schimburi :
Dacă ați descoperit că ați achiziționat un incorecte marfa, culoare, dimensiune, sau pur și simplu doriți să faceți upgrade la un alt articol, vă rugăm să ne contactați . Ne puteti returna pachetul in ambalajul original si starea de schimb în termen de 15 zile de la primire. Cumpărători va fi responsabil pentru costurile de returnare precum și de transport maritim regulat și costurile de manipulare. Transport gratuit nu se aplica pentru schimbul de mărfuri.
Daune La Sosire / Discrepanțe :
Dacă ați primit un deteriorate sau discrepanță pachet la sosire, vă rugăm să ne anunțați în termen de 24 de ore de la primire și să păstreze toate ambalajul original (inclusiv originalul corupt cutie). Vom solicita poze digitale de daune/discrepanță element de referință, și de a asigura înlocuirea GRATUITĂ după ce vom primi imagini.

Caracteristicile propunerii

Numărul De Model:
01
Nume De Brand:
yinfente
Cumpărătorii așa cum aleg