.

.

Internațional cu Diamante de Logica Constructor (DLB) [2017]+ Navistar Diagnosticarea Motorului NED 2017

Internațional cu Diamante de Logica Constructor (DLB) [2017]+ Navistar Diagnosticarea Motorului NED 2017

RON 280.00
RON 400.00

În stoc
Disponibil pentru ordine


NOTĂ : noua versiune a DLB rulează pe Windows calculator 10. Versiunea veche a DLB care anterior a fost vândut pe CD și este o organizație non-actualizarea versiune nu va rula pe Windows calculator 10. Dacă încă mai ai versiunea veche, vă recomandăm să achiziționați o licență nouă pentru cea mai recentă versiune a DLB pentru a funcționa în mod corespunzător pe Windows calculator 10. Recomandat Adaptoare : NEXIQ Tehnologiile USB-Link2 Dearborn Grup Tehnologii DPA 5 Noregon Systems, Inc. DLA+, DLA+ Comunicare Wireless Link-ul de Drivere : DLB foloseste standardul RP1210 A drivere pentru comunicare. Șoferii sunt specifice pentru dispozitivul de comunicare și nu sunt instalate cu DLB. Permisiuni De Utilizator :
Diamant Logica Constructor are diferite niveluri niveluri de permisiune pentru a permite mai multe avansate de utilizare a software-ului. Nivelul 1 (Diagnosticare) L1 este inclus cu active cheie de produs. Nivelul 2 (Diagnosticare și Parametru de Programare) L2 acces necesită finalizarea de instruire bazate pe web pentru fiecare utilizator. Nivelul 3 (de Diagnosticare, de Parametru de Programare și Avansate Logica) L3 acces necesită finalizarea Instructor Led training pentru fiecare utilizator. - International DLB 2017 - Dumnezeu mode nivelul deschis!
Nu ai nevoie de CYY sau SPYRIX cont - o să avem noi grijă de, și a ta este doar să bucurați-vă de software-ul.
Toate opțiunile sunt deschise, toți parametrii sunt editabile
Navistar de Diagnosticare a Motorului este o diagnosticare si programare serviciul de instrument pentru Motoare Navistar. Un full-featured aplicație PC, Navistar Diagnosticarea Motorului este proiectat pentru a satisface o gamă largă de diagnostic provocări de service un mixte, flota de camioane. Acoperirea include toate J1939 electronice Internaționale sisteme ale motorului. Acesta vă permite să monitorizeze sistemul de control, de a prelua codurile de diagnosticare a erorilor (DTC), modificați parametrii de vizualizare și motor grafic de date, și a alerga de servicii specializate bay testarea pe toate motorului și sisteme de post-tratare. Aplicația are, de asemenea, perioada de actualizări, asigurându-vă de cele mai up-to-data de acoperire. Capabilitățile Software de Control a Sistemului de Monitorizare a putea Vizualiza și Înregistra Salva de Joc Instantaneu Înregistrări Codurile de Diagnosticare a Prelua, Vedere, Cer HD-OBD Freeze Frame Date HD-OBD Monitorizează Monitoriza Rezultatele de Diagnosticare a nivelului de Pregătire a Monitoriza Performanța Raport Vizualiza, Salva Servicii de Tipărire Bay Teste Cheie Pe Motorul Oprit Teste de Acționare a Senzorului de Defecte Intermitente încercarea de Pornire la Rece Motorul pornit Gestionare a Aerului în Cilindru Test Decupaj Test Motor de Ventilator de Testare (Dacă Dota) Pompa de înaltă Presiune de Testare Sistem de post-tratare Teste de Proceduri Calibrarea Senzorului Înlocuirea pieselor Resetează Programabile Parametrii Motorului Caracteristică a Vizualiza setările de Programare Schimbare de Programare, Resetare Interval de Service Cerințe Minime de Sistem Microsoft Windows Vista, sau Windows 7 1 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 sau mai bine de 2 gb (32-bit) sau 4 GB (64-bit) RAM 300 MB de spațiu disponibil pe hard disk 1024 x 768 pixeli monitorizeze Unul sau mai multe RP1210 A compatibil dispozitive de comunicare cu SAE J1708 și/sau SAE J1939 suport
NOTĂ : Asigurați-vă că pentru a închide Navistar Diagnosticarea Motorului înainte de a instala o noua versiune a Recomandat Cabluri de Interfață NEXIQ Tehnologii Link-2 Dearborn Grup Tehnologii DPA 5 Noregon Systems, Inc.

Caracteristicile propunerii

Element De Lungime:
1inch
Tensiune:
1
Extern De Certificare De Testare:
CC
Tip De Element:
Software-ul
Numele Modelului:
1
Lățime Produs:
1inch
putere:
1
Versiune Hardware:
1
Nume De Brand:
SpecDiag
Versiune Software:
1
Tip De Material:
1
Articol Greutate:
1kg
Înălțime Element:
1inch
Electronice:
No
Caracteristici Speciale:
1
Cumpărătorii așa cum aleg