.

.

2018 Bună Calitate 5 BUC Dentare de înaltă calitate Carbură de Tungsten Burs FG Surg 702L pentru Extragerea WisdomTeeth

2018 Bună Calitate 5 BUC Dentare de înaltă calitate Carbură de Tungsten Burs FG Surg 702L pentru Extragerea WisdomTeeth

RON 110.00
RON 115.52

În stoc
Disponibil pentru ordine

De pregătire și de rupere de metal coroana pentru Departamentul de stomatologie. Metoda de utilizare 1, foraj dinți atunci când se utilizează un telefon mobil la 2 din greutatea sa, intermitent afterburner translatory metodă de tăiere a dintelui sau alte materiale Caracteristice marginea lama este ascuțită, concentrice grad este mare, iar durabilă și stabilă a autovehiculului ac poate fi preparat cu o gaură în formă de dinte de tăiere a corpului, și deschiderea și pulpa sunt clare și netede. Caietul de sarcini model FG702 L Cu 1,6 mm de margine 6mm lungime Totală lungime 25mm Probleme au nevoie de atenție vă rugăm să nu utilizați gravitatea prezentare Produs : viteză Mare de bur dentar este orale medic in cadrul Departamentului de Stomatologie terapeutică cameră, utilizate pentru foraj dinți, este un instrument important pentru dental clinic, tratamentul esențial; dentare ac prin ac (locul de muncă) și ac mâner (mâner). Oral medicii folosit pentru tungsten ac și dentare bur, străine stomatologi folosesc în principal carbura freze, rar folosit de mare viteză diamant bur. Din oțel de mare viteză dentare bur în conformitate cu partea de lucru și mâner parte din diferite materiale sunt împărțite în două tipuri de sudura de tip a și de tip integral de sudare; tungsten din oțel ac lucru este de tungsten din oțel de prindere este din oțel sau oțel inoxidabil, formate prin sudare; tungsten din oțel departamentul de muncă mânerul este fabricat din oțel de tungsten ac, pentru că nu există nici o sudură. Prelucrarea sau utilizarea clinică fără să se întoarcă, nici o deformare, de înaltă concentricitate, nu leagăn, rotația buna, nu a rănit pe telefonul mobil, cu nici un sens de mișcare. Tip Integral de mare viteză dentare auto companie de producție de oțel de tungsten ac de tăiere a lamei dentare, suprafața dintelui este foarte buna, fără zgârieturi. Descriere produs : Numele SURG extracția dentară vehicul ac proprietăți de Material Cimentat carbură lista de ambalare : 5pc Imagini Detaliate
Certificari
Plata
T/T de transfer /western union / pa ypal acc epted.
Termeni de vânzări
Cumpărător internațional - vă Rugăm să Rețineți că taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/buyi ng.
Feedback-ul
Va oferim 100% mulțumit cu achiziția dvs.!
Am postat feedback-ul pozitiv pentru tine și sper că va face același lucru pentru noi.
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să da-mi o sansa, si voi face orice eforturi mari pentru a rezolva.
Despre noi OAO Echipament Dentar este o întreprindere profesionist, care este specializată în cercetarea și dezvoltarea, producția și comercializarea de echipamente stomatologice.
Principalul nostru de produse include de Înaltă și Joasă viteză de mana, LED lampa foto, Detartraj, Stomatologie unitate, Medicilor Scaun, fără Ulei, compresor de aer, Guta cutter, tratament Endodontic, Intra-orale camera, Micro-motoare, pentru Stomatologie, lămpi, Sterilizator si accesorii stomatologice etc.

Caracteristicile propunerii

Tip De Element:
Albirea Dintilor
Ingredient:
material cauciuc
Dimensiune:
Small
Nume De Brand:
DEASIN
Numărul De Model:
OAO-074
NET WT:
50g
Starea:
Noi
Cerere:
Departamentul De Reabilitare Orală
Transport Pachet:
9PC/CUTIE
Certificat:
CE ISO
Pachet:
cutie de carton
Cumpărătorii așa cum aleg