.

.

De înaltă Calitate, 10 buc Noi OAO Dentare Buton piesa Ax împinge cartușul buton Lungime: 13.2 mm

De înaltă Calitate, 10 buc Noi OAO Dentare Buton piesa Ax împinge cartușul buton Lungime: 13.2 mm

RON 329.00
RON 346.00

În stoc
Disponibil pentru ordine

Tip : Push buton piesa ax CE certificate Lungime : 13.2 mm Diametru : 3.173~3.174 mm (Toleranță : Mai mic de 2μ [microni]) Autoclavabile vabration : mai puțin de 2 μ
Imagini Detaliate
Certificari
Plata
T/T de transfer /western union / pa ypal acc epted.
Termeni de vânzări
Cumpărător internațional - vă Rugăm să Rețineți că taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/buyi ng.
Feedback-ul
Va oferim 100% mulțumit cu achiziția dvs.!
Am postat feedback-ul pozitiv pentru tine și sper că va face același lucru pentru noi.
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să da-mi o sansa, si voi face orice eforturi mari pentru a rezolva.
Despre noi OAO Echipament Dentar este o întreprindere profesionist, care este specializată în cercetarea și dezvoltarea, producția și comercializarea de echipamente stomatologice.
Principalul nostru de produse include de Înaltă și Joasă viteză de mana, LED lampa foto, Detartraj, Stomatologie unitate, Medicilor Scaun, fără Ulei, compresor de aer, Guta cutter, tratament Endodontic, Intra-orale camera, Micro-motoare, pentru Stomatologie, lămpi, Sterilizator si accesorii stomatologice etc.
"Calitate superioară, preț rezonabil și servicii satisfăcătoare" este principiul nostru. Suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu companii din întreaga lume pentru beneficiul reciproc de cooperare de afaceri cu un viitor strălucit!

Caracteristicile propunerii

culoare:
13.2 mm
Tip De Element:
Albirea Dintilor
Dimensiune:
Small
Numărul De Model:
OAO-HP02
Nume De Brand:
DEASIN
Ingredient:
Metal
NET WT:
50g
Starea:
Noi
Cerere:
Departamentul De Reabilitare Orală
Transport Pachet:
1 buc/sac
Certificat:
CE ISO
Pachet:
Cutie De Carton
Cumpărătorii așa cum aleg