.

.

UNITATEA UTP1303 de Alimentare cu curent continuu de la 0 la 32V / 0-3A Tensiune Constantă / Curent Constant Funcția

UNITATEA UTP1303 de Alimentare cu curent continuu de la 0 la 32V / 0-3A Tensiune Constantă / Curent Constant Funcția

RON 577.96

În stoc
Disponibil pentru ordine

UNITATEA UTP1303 de Alimentare cu curent continuu de la 0 la 32 V / 0-3 A Tensiune Constantă / Curent Constant Funcția : 1. Rata de ajustare până la 0,01% 2. Terminale de ieșire respectate EUregulations (selectabil) 3. Redus de unda de sunet și 4. Singur canal; tensiune de ieșire : 0~32 V 5. Curent de ieșire : 0~3 A 6. Suprasarcina si inversarea polaritatii connectionprotection 7. Tensiune constantă și curent 8. Afișare tensiune andcurrent în același timp, prin LED-uri tub nixie caietul de sarcini : Pachetul include : 1* UTP1303 DC de Alimentare 1* cablu de Alimentare 1* Manual de utilizare
Transport :
Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume, (Post rus a fost afectat de LCACS, atât locale, servicii de livrare prin poștă (inclusiv EMS) va fi amânată de mai multe ori) costurile De transport pentru toate țările sunt la fel. Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare Acest pachet va fi trimis prin China Post Airmail Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis. Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente
Observație : e a e-mail înregistrată și comune mail . E-mail înregistrată trebuie să plătească alte $2 .Dacă doriți să trimis prin scrisoare recomandată ,vă rugăm să-l plătească și bilet pe element .Multumesc .
Shippingtime :
Impozitul Pe Vânzări :
Nici un Impozit pe Vânzări este Nevoie
Plata :
Garanție și retur : Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.
Singurul produs defect va fi oferit de schimb.
Contactați-ne :
Biroul nostru de ore sunt :
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de luni până vineri
- 8 : 30-1 : 00 p. m. (GMT +8) de sâmbătă
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de duminică
- Biroul nostru este închis în zilele de sărbători legale (China). Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.
Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client. Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a pleca de feedback negativ . noi vă va ajuta în orice mod posibil și scopul de a răspunde la toate e-mailurile .

Caracteristicile propunerii

Clasa De Precizie:
0.01 V
Dimensiuni:
317mm*260mm*176mm
Numărul De Model:
UTP1303
De Măsurare Gama De Energie:
96W
Tensiune Nominală:
220v
Alimentare:
DC
Tip Display:
Numai Digital
DIY Consumabile:
Electrice
Max Curent De Operare:
19A & Sub
Tensiunea De Ieșire:
0-32V
Temperatura De Operare:
0-40C
Nume De Brand:
UNITATE
Faza:
Trei Faze
Cumpărătorii așa cum aleg