.

.

2 poli de putere metru de Șină DIN de 35mm Montaj monofazat contor de Energie KWh meter 2P 2P 20A display LCD singură fază 0-999999.9 kWh

2 poli de putere metru de Șină DIN de 35mm Montaj monofazat contor de Energie KWh meter 2P 2P 20A display LCD singură fază 0-999999.9 kWh

RON 56.00

În stoc
Disponibil pentru ordine

Acest contor, de asemenea, alte curente poate fi alege , dacă aveți nevoie de ea ,vă rugăm să lăsați meassage pentru noi . Curent Opțional : 1.5(6), 2.5(10)a,5(20)a,5(25)a,5(30),10(40)a, 10(60) A,15(60), 20(80) O Caracteristică de Măsurare funcția : pozitiv și negativ de măsurare a energiei active, a acumulat în total putere, cu două sensuri de măsurare de anti-alterarea functiei.
Utilizarea de înaltă calitate contra prezinta cumulative putere (6 +1), arată clar și luminos citire directă bun.
Măsurare a consumului de energie Impuls Indicator LED (Roșu)
Cu puterea funcția de indicator (verde)
Izolarea optică pasivă puls interfață de ieșire, convenabil de calibrare impulsuri și achiziție de date
De înaltă calitate durată lungă de viață dispozitive electronice de mare incarcatura, suprasarcină puternic, de înaltă precizie, consum redus de energie, eroarea curba este drept, nu necesită ajustarea pe termen lung.
Bun anti-creep proiectare logica, atunci când tensiunea buclă plus de 115% din tensiunea de referință, nici un curent de buclă de curent, puterea de metru, fără ieșire de impuls.
Plata
Asigurați-vă că adresa este corectă în timp ce Aceasta taxa Nu include TVA/taxele FISCALE. Este ofertant are responsabilitatea de a înțelege bine și de a accepta orice import taxe. Putem controla aceste taxe. Dar voi încerca meu cel mai bun de a reduce TVA/TAXE. Transport
Elementul va fi livrat în termen de 7 zile lucrătoare.(Vacanță exceptate) nu Suntem responsabili pentru persoanele neasigurate colet pierdut / element deteriorat în tranzit.
Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. În mod normal, este nevoie de 7-25 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer.
Timpul de livrare este de aproximativ 3-15 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări(De Express
Uneori, ar fi mai mult, din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.
Vom declara mai mică factură pentru cumpărător clar.atunci când cumpărătorul au cerere pe declare,pls notă în ordine. Multumesc.
Termeni de vanzare
100% Garanție de Satisfacție/Banii Înapoi Garanție oferim o 7 zile banii înapoi de garantare. Vom lua înapoi orice produse cu care nu sunteți complet mulțumit în termen de 7 zile de la data primirii de bunuri Toate produsele returnate TREBUIE să fie în noi, stare de resalable și includ ambalajul original. Toate manualele, carduri de înregistrare și accesorii TREBUIE să fie incluse. Va vom rambursa imediat prețul de cumpărare. NICI o întrebare. TRANSPORT MARITIM NU ESTE RAMBURSABIL. CLIENTUL PLĂTEȘTE TOATE RETURNARE. Noi nu plătesc pentru returnare, nici nu ne-am restituire promoționale de transport maritim Odată ce a revenit elemente sunt primite, vor fi emise de credit la cardul de credit utilizat pentru achiziționarea. Ieșire de transport (inclusiv promoționale de transport) și a reveni costurile de transport nu vor fi rambursate Feedback-ul de Politici Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi, Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți vă Rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv
.

Caracteristicile propunerii

Clasa De Precizie:
1.0 s/0.5 s
De Măsurare Gama De Energie:
99999.9
DIY Consumabile:
Electrice
Faza:
o singură fază
Max Curent De Operare:
20A - 49A
Dimensiuni:
90*66*18mm
Tip Display:
Numai Digital
Tensiune Nominală:
220v
Nume De Brand:
ZGCJ
Alimentare:
AC
Numărul De Model:
DDS5881
Temperatura De Operare:
-15 -55 de grade
poli:
2P
Articol:
Contoarele De Energie
Display:
LCD
Cumpărătorii așa cum aleg