.

.

DIY Urs Rafturi Cadru de Autocolante de Perete Camera de zi Dormitor Studiu Copii, Camera TV de Fundal Acasă Decorare Perete Autocolante

DIY Urs Rafturi Cadru de Autocolante de Perete Camera de zi Dormitor Studiu Copii, Camera TV de Fundal Acasă Decorare Perete Autocolante

RON 21.00
RON 32.00

În stoc
Disponibil pentru ordine


wy-plugin-start
Marfă Fierbinte
$9.99
$4.9
$4.9
$4.5
$8
$4.9
$4.9
$4.9
wy-plugin-end modname=ckeditor
Detașabil Non-Toxice de Protecție a Mediului rezistent la apa,se Aplica la orice curate, fără praf perete, geam sau orice suprafata neteda. Bun pentru camera de zi, hol, copii/cameră de copil, familie și chiar pentru birou!
Acesta este un DIY autocolante de perete, puteți în funcție de preferințele dumneavoastră și de dimensiunea camerei pentru layout distanța dintre model, oferim expansiune dimensiune de referință pentru dvs.,poate oferi o imagine de personalizare, OEM.
Deoarece autocolante de perete sunt obiecte mari, sunt laminate de ambalare, după primirea poate fi adâncitură în jur, cele mai multe nu va afecta utilizarea, dacă există orice întrebări puteți să ne contactați, vom încerca să facem să ai satisfacție de 100% . De transport Total comenzi Daca iti cumperi 3pcs sau mai mult, la aceeași adresă, Transport Gratuit prin China Post Registru de e-Mail de Aer cu Număr de Urmărire Valabil. Cele mai multe țări de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) nu a ajuns, drept necondiționat de rambursare. Europa, Asia, America de Nord, cele mai multe dintre normal de 30 de zile pentru a ajunge. Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si nr. tel. Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine. Cum să utilizați Alegeți o suprafață netedă, suprafață curată și uscată. Coaja de autocolante din foaia unul câte unul; Unele dintre cele mai mari model inserați codul poate fi un pic de bule apare, atunci puteți zgâria cu o răzuire card pentru a elimina bubble, nu va afecta efectul general; Dacă l-ai pus pe locul greșit, puteți folosi un cuțit mic va fi un colț de perete ușor ridicați de pe lacrima, re-inserați codul poate fi, produs în circumstanțe normale pot fi refolosite, atâta timp cât nu rupte; Dacă rezultatul este satisfăcător pentru tine, rămânem ferm la suprafața apăsarea bule de aer spre exterior; DIY seria puteți juca creativitatea nelimitat, gratuit combinație de modelare și de est Notă : Vom încerca noastre cele mai bune show-produsul real. dar vă rog să înțelegeți culoarea poate un pic diferit în funcție de imaginea și efectul de ecran. Fiscale si Taxele vamale de Import prețul produsului nu include orice taxe. Rata variază în diferite țări, trebuie să-l plătească direct la vamă atunci când este necesar, cu toate acestea, vom declara o valoare mai mică pentru a evita taxele sau să plătească impozite mai mici, dacă este cazul, dacă aveți nevoie de factură sau alte cerințe, vă rugăm să ne lăsați un mesaj.

Caracteristicile propunerii

Dimensiune:
60X90cm
Stil:
Europa
Nume De Brand:
Lylo Rano
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Tema:
Model
Clasificarea:
Mobilier Autocolante Pentru Perete
Numărul De Model:
9031
Scenarii:
Perete
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Material:
PVC
Mărfuri De Dimensiuni:
60X90cm
Dimensiune Finit:
aproximativ 80*135cm
Greutate:
Approx 160g
calitate:
Detașabil Non-Toxice De Protecție A Mediului Rezistent La Apa
Auto-Adeziv:
Da
Decor acasă:
sufragerie, loc de joacă, cameră de studiu camera copilului etc
Tip De Produs:
autocolant de perete
culoare:
colorate
Tehnologia:
A 3-a generație tipărite pvc autocolant de perete
Material:
Mediu PVC
Cumpărătorii așa cum aleg