.

.

Electronice inteligente 10BUC Noi MLead Sârmă Kit de Testare Cârlig Clip Grabbers Test Sonda SMT/SMD IC D20 Cablu de Sudura

Electronice inteligente 10BUC Noi MLead Sârmă Kit de Testare Cârlig Clip Grabbers Test Sonda SMT/SMD IC D20 Cablu de Sudura

RON 3.00
RON 3.04

În stoc
Disponibil pentru ordine


Va vom trimite cea mai recentă versiune a produsului, modernizate funcție. Poate are diferite forme sau culori. Dacă nu sunteți de acord, pls nu cumpara. Pls alege disponibile informații de urmărire metoda de transport maritim, nu cere un număr de urmărire dacă metoda de transport maritim nu este disponibil.
1.7" Multimetru Fir de Plumb Kit de Testare Cârlig Clip Grabbers Test Sonda SMT/ SMD IC D20 Cablu de Sudare 100% nou și de înaltă calitate Material : cupru și plastic motivație Puternică să sensibile cârlig pentru a prinde piese de mici dimensiuni, pentru a evita orice scurt-circuit Liber de reparații de mână, vă puteți conecta clipuri sau sursa de alimentare dc, condus de un multimetru va ajuta să testați circuitul integrat sau reparare de telefoane mobile și alte electronice de mici dimensiuni produse mai convenabil Lungime : 4.3 cm / 4.3" Alama dimensiune cârlig : mmx0.4 0.9 mm Culori : rosu, negru, galben, verde, alb.
10buc test de cap
Dacă este nevoie de mai multe piese Pls faceți clic pe și de a trimite comanda.Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare,Pls contactati-ne. Dacă te deranjează prețul,Dacă unele părți nu pot găsi în magazinul meu,Pls contactati-ne,avem încă multe părți nu a publicat.
Va vom trimite cea mai recentă versiune a produsului, u reclasificat funcție. Poate are diferite forme sau culori. Dacă nu sunteți de acord, pls nu cumpara.
Te rog nu deschide disputa și părăsi orice feedback-ul rău, dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați,vă vom oferi răspuns satisfăcător. Sper să ne înțelegem, vă mulțumesc în avans.
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Toate pentru a va pleca in 1-5 buiness după plata verifice .Pls stai în pacient.
China Post e-mail nu este rapid , de Obicei e nevoie de 15-60 zile arriived.Dacă în situații de urgență .Pls alege DHL/ Fedex/EMS.Putem scrie o valoare scăzută pentru cutomer dacă în nevoie!
China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot urmări pe piața internă din țara noastră,dar nu ca efect primirea.
Dacă vrei ca produsele tale și nu vreau să pierdeți timpul, pls alege China Post Aer Înregistrat Mail. Dacă alegeți China Post Obișnuit Pachet Mic Plus si pachetul este pierdut. Vom dovedi că ne trimite pachetul si am numai pot refound cartea 50%. Acest lucru este dvs. de a alege, Noi toți trebuie să-și asume riscuri. Dacă nu sunteți de acord, pls nu cumpara.

Caracteristicile propunerii

Cumpărătorii așa cum aleg