.

.

5pcs LiitoKala Original pentru LG HG2 18650 3000mAh baterie 3.6 V de descărcare de gestiune 20A dedicat tigara electronica +DIY Con

5pcs LiitoKala Original pentru LG HG2 18650 3000mAh baterie 3.6 V de descărcare de gestiune 20A dedicat tigara electronica +DIY Con

RON 63.00
RON 78.32

În stoc
Disponibil pentru ordine


Baterie Nume : Liitokala
Tip baterie : HG2
Performanța bateriei : 18.4*67 (mm)
Materiale de baterie : baterie Litiu-Ion (LI-ION baterie reîncărcabilă Li-ion)
Tensiune acumulator : 3.6 V
Rezistența internă a bateriei : 20mΩ sau mai puțin
Capacitate nominală : 3000 m Ah
Baterie Curent : 20 A descărcare continuă mai mult de 35a.
Baterie Greutate : 45 g
Tip cerere : scule electrice Tigara Electronica model de avioane, masini, biciclete electrice, de Comunicații militare medicale baterii.
De încărcare și descărcare criterii : 500-1000 de ori mai mare decât tensiunea de încărcare de 4.2 V, de descărcare de gestiune cut-off tensiune de 2.5 V
Special aminti : gratuit primul rând, apoi utilizați noua baterie, baterie cu litiu nu suprapreț și de descărcare de gestiune, baterii și apoi opri încărcarea, bateria este insuficient, vă rugăm să reîncărcați imediat, în caz contrar bateria litiu este ușor de a deteriora și duce chiar la rebuturi. (nu mai mult de 4,25 V tensiune, tensiunea de descărcare de gestiune avut mai bine nu mai puțin de 2,75 V)
Bateriile cu litiu au o utilizare limitată, în general, aproximativ 800 de ori. Fiecare apel în așteptare este echivalent cu o singură încărcare a bateriei, fiecare taxă, se va scurta durata de viață a un.
LG baterii litiu-ion reîncărcabilă avantaje : densitate mare de energie, de dimensiuni mici înaltă tensiune (3.7 V), oferă stabilă, tensiunea de descărcare de gestiune coerența este bună, viața este lungă, lungă perioadă de timp de descărcare de gestiune, fără efect de memorie rezistent la temperatură Înaltă performanță este bun, se poate ridica la aproximativ 50 ° C temperatura de performanță de siguranță este mare, nici o explozie, nu arde non-toxice, non-poluante (protecția mediului)
18650 litiu-ion sunt utilizate pe scară largă în :
Dispozitive de comunicare : PHS telefon, radio, etc
Informații echipamente : laptop, PDA, portabil, imprimantă, aparat fax, etc
Echipamente Audio : camere digitale, foto, portabil, VCD, DVD, lanterna, etc
Electrice unelte : scule electrice, rindea electrică, lumina LED-uri lanterna, etc.
Am magazin, de asemenea, pot fi personalizate diferite centura de protecție a circuitului de 18650 litiu-ion baterie pack în funcție de cerința clientului.
Proteja circuitul are următoarele două puncte :
1, pentru a preveni bateria nu poate percepe cauzate de descărcare a bateriei (daune).
2, pentru a preveni bateriei cauzate de încărcător de înaltă tensiune de ardere (explozie), și alte probleme de securitate. Vă permite să utilizați mai sigure.

Caracteristicile propunerii

Dimensiune:
18650
Setați Tipul:
Numai Baterii
Capacitate Nominală:
2601-2999mAh
Baterie Număr:
5
Nume De Brand:
liitokala
Tip:
Li-Ion
Pachet:
Pachet 1
Acumulator De Schimb:
No
Numărul De Model:
HG2
Cumpărătorii așa cum aleg