.

.

Renensin Original Baterie de Telefon Mobil Pentru iPhone 6s Plus Capacitatea de 2750mAh Cu Instrumente de Reparare Kit Și Baterie Autocolant

Renensin Original Baterie de Telefon Mobil Pentru iPhone 6s Plus Capacitatea de 2750mAh Cu Instrumente de Reparare Kit Și Baterie Autocolant

RON 65.00
RON 79.52

În stoc
Disponibil pentru ordine

Renensin Original Baterie de Telefon Mobil Pentru i Phone 6s Plus Capacitatea de 2750m Ah Cu Instrumente de Reparare Kit Și Baterie Autocolant Caracteristică : 1. Potrivit pentru : Baterie Telefon Pentru i Phone 6 S plus 2. Baterie Capacitate : 2750m Ah bateria Telefonului 3. Tip baterie : Li-ion baterie Pentru i Phone 6 S plus Telefon Mobil 4. Baterie Parametru : 3.8 V==10.45 Whr 5. Baterie de Siguranță : N-explozie pentru fiecare baterie 6. De Viață a bateriei : aproximativ 800 de ori cicluri de 7. Data de producție : Nou 0 cycel baterie de Ambalare Includ : 1*Baterie pc Pentru i Phone 6s plus 1* pc Tools kit-uri Pentru i Phone 1*Baterie pc Autocolant Pentru i Phone 6s plus a Bateriei imagine care arată :
Folosind Sfaturi :
1.Termina toate aplicațiile care nu sunt în uz.
2.Dezactivarea vibrațiilor și de a reduce tonul de apel și durata de expirare a ecranului.
3.Evitați expunerea bateriei la lichid sau supuse unor puternice șocuri mecanice.
4.Puteți utiliza Baixt Baterie Externă pentru a face telefonul mobil de viață a bateriei să dureze mai mult.
5.Evita suprataxarea și peste de descărcare de gestiune. Vă rugăm să opriți de încărcare atunci când bateria este 100% încărcat.
6.Evitați expunerea la temperaturi ridicate 140°F/60°C. a se Păstra energia bateriei între 5%-95%.
7.Nu scurtcircuitați acumulatorul.Scurtcircuitarea accidentală poate apărea când un obiect metalic, cum ar fi o monedă, o agrafă sau un stilou, produce o legătură directă pozitivă(+) și cea negativă(-) a acumulatorului scurtcircuitarea contactelor acumulatorului poate deteriora acumulatorul de conectare de obiect.
Despre Feedback-Ul :
1. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv și 5 scoruri dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Pentru feedback-ul, multumesc .
2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru sau deschide orice dispută. Să ne lucreze împreună pentru a rezolva orice problemă.
Garanție :
Toate produsele, cu excepția accesorii, bucurați-vă de 12 luni garantie.
Restituire sau de Înlocuire :
1. Dacă problema de calitate, de restituire sau de înlocuire cerere este disponibil în termen de 7 zile după bunurile primite de către cumpărător.
2. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și de a scrie CADOU pe detalii livrare foaie.
Fiscale și Vamale :
Prețurile noastre nu includ orice fiscale și vamale. Pentru a vă ajuta să reduce sau de a evita orice TVA sau TVA sau taxe la import, noi, de obicei, marca mărfurilor de CADOU sau de PROBĂ .

Caracteristicile propunerii

Dimensiune:
Prismatic
Tip:
Li-polimer
Nume De Brand:
Renensin
Setați Tipul:
Numai Baterii
Acumulator De Schimb:
Da
Pachet:
Pachet 1
Numărul De Model:
Baterie telefon Pentru iPhone 6s plus
Baterie Număr:
1
Capacitate Nominală:
2750mAh
potrivit:
Baterie telefon Pentru iPhone 6s plus
Capacitatea bateriei tensiune:
2750mAh 3.8 V Baterie Telefon Pentru iPhone 6s plus a Bateriei
comanda inclusiv:
Baterie pentru iphone 6s plus , truse de scule, baterie autocolant, Cadou
Tip Baterie:
Li-ion baterie Pentru iPhone 6s plus Telefon Mobil
În condiții de siguranță de garanție:
N-explozie pentru fiecare baterie
De certificare a calității:
ROHS,CE,UL
ciclul:
0 Ciclu Nou 2017
Acumulator De Schimb:
Da
Cumpărătorii așa cum aleg