.

.

En-gros de 50pcs lungă pistă Nouă de Argint Condensatori MICĂ de 1000pF 500V pentru tub audio amplificatoare de chitara ton DIY părți transport gratuit

En-gros de 50pcs lungă pistă Nouă de Argint Condensatori MICĂ de 1000pF 500V pentru tub audio amplificatoare de chitara ton DIY părți transport gratuit

RON 153.00
RON 246.28

În stoc
Disponibil pentru ordine


Detalii : Model : 500 V 1000pf 5% Toate în stare Nouă nu poate fi folosit. Argint mică condensatoare au fost folosite frecvent în epocă tub de amplificatoare. Ele sunt mari interpreți în ton și prezența controale, datorită stabilității lor și pierderi reduse. Argint mică condensatoare sunt disponibile în multe valori mai mici decât poli condensatori ca Mallory 150 Ms și Sprague Portocaliu Picături, și sunt de obicei găsite în ton critic circuite din cauza lor ridicat de performanță, mici pierderi de semnal, și ton superior. Argint Mică condensatoare sunt de o calitate înaltă condensator. Acestea sunt deosebit de populare pentru utilizarea în R. F circuite. Una dintre principalele caracteristici ale argint mică condensatoare este stabilitatea lor. De asemenea, au o toleranță scăzută (ceea ce înseamnă că sunt foarte precise). Pachetul include : 1x 50pcs Nouă de Argint Condensatori MICĂ de 1000p F 500 V pentru amplificatoare de chitara ton tub audio
Vom sta în spatele fiecare produs pe care îl vinde. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire prețul produsului mai puțin S&H în termen de 30 de zile de la cumparare.
Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de la primirea inițială sau o înregistrare de cumpărare în sistemul nostru, iar produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, UPC, cod de bare, ambalare, și toate accesoriile.
Vă rugăm să permită până la 10 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate.
Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristicile propunerii

Standard:
Alte
Cablu De Extensie Lungime:
Nici unul
Curent Nominal:
Nici unul
Suport De Încărcare Rapidă:
No
Sincron Rectificare Tehnologie:
No
Sub-Comutator de control:
No
Protecție La Suprasarcină:
No
Porturi USB Număr:
Nici unul
Cerere:
Rezidențiale / De Uz General
Putere nominală:
Nici unul
Comutator Master:
No
Nume De Brand:
Cayyi
Împământare:
Non-Împământare
Tensiune Nominală:
110-250V
Protecție La Supratensiune:
No
Singur USB de Iesire Max:
Nici unul
USB Putere Totala:
Nici unul
WIFI:
No
Numărul De Model:
50xMICA1000pf
Numărul De Puncte De Vânzare:
1
Tip:
tub prize
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
Cumpărătorii așa cum aleg