.

.

Original 5 inch LCD Ecran pentru Garmin Nuvi 1490 1490T 1490TV 1490LMT GPS ecran LCD panou cu ecran Tactil digitizer

Original 5 inch LCD Ecran pentru Garmin Nuvi 1490 1490T 1490TV 1490LMT GPS ecran LCD panou cu ecran Tactil digitizer

RON 67.20

În stoc
Disponibil pentru ordine


Original 5.0" inch Ecran LCD pentru Garmin Nuvi 1490 1490 T 1490 TV 1490 LMT GPS ecran LCD panou cu ecran Tactil digitizer transport gratuit
Dimensiune : 5.0 "
Numărul De Model : Nuvi 1490
Status : original
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile propunerii

Tip De Produs:
Panoul LCD Combo
Compatibil Marca:
Universal
Numărul De Model:
Nuvi 1490 1490T 1490TV 1490LMT
Nume De Brand:
skylarpu
Tip Ecran:
Rezistența Ecran
Dimensiunea Ecranului:
Tip:
TFT
siez:
5-inch
Cumpărătorii așa cum aleg