.

.

Noul 220 v 1 ch control de la distanță comutator 1 buc receptor + 1 bucata transmițător cheie Aproape de casa

Noul 220 v 1 ch control de la distanță comutator 1 buc receptor + 1 bucata transmițător cheie Aproape de casa

RON 39.00
RON 43.96

În stoc
Disponibil pentru ordine


RF fără fir control de la distanță sistemul Receptor (comutator) Tensiune de Lucru : 220 V Iesire Curent : 10 A Frecventa de Lucru : 315 MHZ/433 MZH( Frecvența poate fi personalizat) sensibilitate Receptor : : -105 Db temperatura de Lucru : -10'C - +60'C cale de Ieșire : Jog .Inter-blocare .Auto-blocare tip de Cod : cod de Învățare a Comuta dimensiunea : 94*46*27 mm vă rugăm să observați că aici este în set , ne-au făcut să meargă împreună înainte de a ne livra la tine , așa că don 't trebuie să aibă grijă despre ceea ce frecvență sunt ei .numai cineva care cumpara receptor sau transmițător singur ,el trebuie să aibă grijă de frecvență pentru a se potrivi . de lucru/de ieșire cale butonul : apăsați un buton este de lucru /PE. slăbiți degetul pe același buton stop/OFF .un canal comutator(receptor) nevoie de una butoane de control de la distanță (emițător ) Auto-lock : apăsați un buton pentru o dată este de lucru/PE .apăsați același buton din nou se opri/OFF .(un singur canal comutator(receptor) nevoie de una butoane de control de la distanță (emițător) Inter-blocare : apăsați un buton este de lucru/PE ,apăsați pe alt buton de oprire/OFF . ( un singur canal comutator( receptor )trebuie 2 butoane de control de la distanță (emițător ) Metoda de Învățare : Apăsați de învățare button3 de secunde, indicatorul luminos se stinge .apoi apăsați orice butoane de control de la distanță pentru a transmite semnalul . aceasta înseamnă studierea cu succes atunci când indicatorul bliț de 3 ori până când indicatorul luminos de pe.
Eliminare cod :
apăsați butonul de învățare de aproximativ 8 secunde , indicatorul transforma pe off pe on , înseamnă că informațiile pe care le păstra au fost eliminate cu succes .
Control de la distanță (emițător) de Control de la Distanță : Tensiune de lucru : DC12 V Operare Curent : 30 MA Frecventa de Operare : 315/ Frecvență 433 MHz Distanta : 20 - 200 M ( vă rog să observați că este distanța ideală fără nici un bloc și semnal interveni , s-ar ridica și cădea aproximativ 10%-50% cu bloc și interferențele de semnal ). pachetul include : 1* Transmițător ( baterie include ) 1* Receptor

Caracteristicile propunerii

Canal:
1
Nume De Brand:
SECOLUL AOKE
Pachet:
No
Numărul De Model:
220V-1ch
Comunicare Wireless:
RF
Utilizarea:
Universal
Frecvența:
315mhz /433mhz
Cumpărătorii așa cum aleg